0 producten 0.00
Hier wordt volledig mandje geladen...
 
Direct leverbaar
2.50 inclusief 6% BTW
Homoseksuele gevoelens zorgen bij de mensen die ze ervaren voor veel vragen. Vooral ook bij christenen. Waar komen deze gevoelens vandaan? En hoe moet je ze een plaats geven in je leven? Is er verandering mogelijk? In een serie pastorale brieven richt Reitze S ...

Beschrijving

Homoseksuele gevoelens zorgen bij de mensen die ze ervaren voor veel vragen. Vooral ook bij christenen. Waar komen deze gevoelens vandaan? En hoe moet je ze een plaats geven in je leven? Is er verandering mogelijk? In een serie pastorale brieven richt Reitze Siebesma zich rechtsstreeks tot deze vragenstellers.

Reitze is theoloog en als docent verbonden aan Different. Jarenlang zocht hij naar een manier van omgaan met zijn homoseksuele gerichtheid die hem ook als christen vrede gaf. Een crisis in zijn persoonlijke leven was de aanleiding voor het ontdekken van een nieuwe weg. Reitze schrijft regelmatig over het onderwerp homoseksualiteit, spreekt voor groepen en geeft cursussen. Vragen die samenhangen met christen-zijn en homoseksualiteit gaat hij niet uit de weg.

Eigenschappen

homoseksualiteit, seksualiteit, bijbel, different
Auteurs
Projecten THDV

Gerelateerd

Terug naar overzicht