0 producten 0.00
Hier wordt volledig mandje geladen...
 
15.00 inclusief 21% BTW

Bestel twee armbanden (15 euro per stuk), krijg er een thuisgestuurd en wij geven de tweede aan een van de vrouwen die wij begeleiden. Kijk hieronder bij 'beschrijving' voor meer info!

Deze armband koop jij misschien voor jezelf. Of om te geven aan iemand; die in jouw ogen waardevol is. Dat is precies wat wij graag over willen brengen aan vrouwen en meisjes in de prostitutie. Jij kunt ons daarbij helpen: bestel twee armbanden, krijg er een thuisgestuurd (voor jezelf of een ander) en wij geven de tweede aan een van de vrouwen die wij begeleiden. Zodat ook zij weten dat ze geliefd zijn! 

Bij een bestelling van 1 armband (15 euro per stuk) gaan we er vanuit dat je 'm zelf wilt hebben of cadeau wilt doen aan een ander. Dus sturen we deze naar je toe. Bij een bestelling van 2 armbanden, gaan we er vanuit dat we er een naar jou sturen en er eentje zelf houden om aan een vrouw te geven. 

Wil je er alleen een armband (of meerdere) kopen voor de vrouwen, zodat we deze weg kunnen geven? Stuur dan na je bestelling een e-mail naar communicatie@totheildesvolks.nl en geef aan wat je precies wilt. Via dit e-mailadres kun je ook alle andere vragen stellen!

Gerelateerd

Terug naar overzicht